3S: Silo-Skruv-Styrning

Enkel och effektiv foderhantering för högre foderkvalité och bättre djurhälsa.

Oavsett behov av fodertransportsystem har vi helhetslösningen med silo, transportskruv och styrautomatik. Med vårt erbjudande löser du hela foderlinjen med en kontakt. Tillsammans med din återförsäljare hittar du en skräddarsydd lösning för just ditt djurstall. Du får ett komplett utfodringssystem där enheterna är anpassade till varandra och levereras samtidigt.

3S – helhetslösning

Med 3S menar vi silo, skruv och styrning. D v s hela lösningen för tillförseln av foder till djuren. Våra fodersilos för utomhusplacering är av glasfiber. De har unika detaljlösningar för den optimala foderhygienen och levereras monterade och klara. I vårt sortiment finns även silos av plåt.

Hur transporteras fodret från silon?

Det beror på vilka förutsättningar som gäller för din anläggning. Den välkända Sveaskruven finns som Flexskruv eller rörskruv, båda systemen kan dessutom kombineras från samma silo!

Driftsäker styrning som är enkel att hantera

Styrautomatiken till våra foderskruvar finns i tre olika utföranden:

  • Premium
  • Standard
  • Bas

De uppfyller behoven för såväl den enkla foderlinjen som för det komplexa fodertransportsystemet. Övervakar gång- och paustid och har flera typer av larm. Som tillval finns ett brett sortiment av nivåvakter, indikeringar och gränslägen.

Ta del av vår långvariga erfarenhet

Under många årtionden har vi utvecklat och tillverkat kostnadseffektiva kvalitetslösningar för fodertransport i djurstallar. Kompletta lösningar som bidrar till bättre foderkvalité och ökad djurhälsa.

  • Silo i glasfiber för högre foderkvalité, levereras monterad och klar
  • Silo med 5 års garanti
  • Svensktillverkade transportskruvar
  • Enheterna är anpassade till varandra
  • Förmånliga transportlösningar hem till gården


>> Hitta våra Återforsaljare

>> Läs mer om Fodersilos

>> Flexskruv eller rörskruv – läs mer här